Xuan Hong Restaurant San Jose / 2023 / Top 20 # Xem Nhiều Nhất & Mới Nhất 12/2022 # Top View | Raffles-hanoi.edu.vn

Jin Xuan Hong Kong Restaurant (Damansara Jaya) / 2023

The variety of dimsum offered here in Jin Xuan is vast. They have many options of these delicate morsels of delight, being it steamed or chúng tôi personal favorite to have here is the Golden Sand Bun which is basically salted egg yolk custard fillings encased in their soft fluffy steamed buns. Theirs are usually always fantastic!It has a good balance of sweetness and saltiness, without either of the components being too overpowering.Their egg tarts are mediocre as I find that the crust was not buttery and crispy enough but the custard filling was just nice.Moving on, another dim sum worth ordering here is the Siew Mai which is basically a pork shrimp dumpling. Their version is especially plump and juicy with the sweetness, deriving from the shrimps. Another note-worthy dish is the Shrimp Crystal Dumplings, which are shrimps encased in translucent delicate skin which looks like crystal, as the name goes. continue reading

(The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice’s point of view.)

(The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice’s point of view.)

long long q during holidays , i like to eat dim sum ,especially is char siew pau,i like this shop dim sum many of dish is my favourite even the kuchai lama branch also good in control. i always order egg tart , carrot cake in this shop coz is yummy compare to others. continue reading

(The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice’s point of view.)

Time for some guilty pleasures! Moments with a group of my best buddies here when I’m so far away from home. We often meet up a few times for gatherings annually, as some of our kakis aren’t residing in KL or chúng tôi Sum in the morning!So we headed down to DJ for some morning DimSum… who could miss sucha bright yellow corner of a building along the street?I especially liked the yam cakes, egg tarts and the broth. Chee Cheong Fun tasted alright too! And the yellow Dim Sum is yummy, I love it but can never seem to remember its Chinese chúng tôi really surprised me was the price. There were 8 of us and we ate till our hearts’ content but guess how much our bill was? Our bill was affirmatively RM123.40 only!Good food for a good price. Jin Xuan is the place to go! continue reading

(The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice’s point of view.)

Restoran Jin Xuan Hong Kong is located at Damansara Jaya. It is a restaurant that offers different types of Hong Kong style Dim Sum. The examples of foods served there are Egg Tarts, Fish Balls, Siew Mai, Chinese Yam Paste with pork fillings (Wu Kok), Hong Kong CCF, Wanton Noodles, Char Siew, Siew Yoke with chili and so on. I had tried Chinese Yam Paste with pork fillings. I like this very much and highly recommended to have a try on it. continue reading

(The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice’s point of view.)

Recipes Món Chay – Hội Từ Bi Phụng Sự San Jose / 2023

Bánh Đậu Xanh Ướt Bún Riêu Chả Hấp Cháo Lòng Từ Bi Cháo Nấm Quinoa Chè Bưởi Đậu Hủ Mềm, Kỷ Tử Sốt Cà Chua Dồi Chay Nước Soup Chay Paté

Bánh Đậu Xanh Ướt

Nguyên liệu: – 1 Gói đậu xanh không vỏ 12oz – 1 ½ Cup đường – 3 Tbs (muỗng canh) bột nếp chín – ½ Cup dầu ăn – Mùi vị (một trong 3 lựa chọn) hay tùy ý mình – 1 Tbs dầu bưởi – 1 Gói vanila – 5 Tbs bột trà xanh

Cách Làm Bánh: 1. Nấu đậu xanh chín (hơi ướt chút xíu cho dễ xay) rồi cho vào máy xay sinh tố hay máy food processor xay cho nhuyễn. 2. Cho đậu xanh đã xay vào chảo (non-stick) cùng

1 ½ cup đường ½ cup dầu ăn 3 tbs bột nếp chín Mùi vị (vanila hay bột trà xanh). Nếu dùng dầu bưởi thì khi xào nhân gần xong rồi cho vào sau. Trộn đều hỗn hợp này ở mức lửa vừa vừa (đừng quá nóng) cho đến khi bột quyện lại 1 khối không còn dính chảo là OK.

3. Để bột nguội rồi nhồi đều lại cho mịn. 4. Chia đều từng viên để in bánh. 5. Khi in nhớ cho một ít bột nếp khô để không dính khuôn.

Bún Riêu

Vật liệu: – 1 T me vắt – 1 T hột điều màu – 1 hộp tàu hủ non – 2 lbs cà chua chín đỏ – Ít tàu hủ chiên phồng -1/8 trái thơm tươi – ½ galơn nước vegetable broth – ốc đậu (tùy ý – optional) – 1 vỉ nấm oyster (loại nhỏ) – Linh tinh: bún, giá, rau kinh giới, rau muống ch3, chanh, ớt, ngò

Cách làm: 1. Nấu các thứ rau/củ để lấy khoảng 1 gallon nước soup làm nước dùng. Nếu không muốn nấu nước soup mất nhiều thời gian thì pha vài lon nước soup hộp với nước lạnh.

2. Dầm nát đậu hủ non và ướp với 2 tsp muối, 2 tsp bột nêm, 2 tsp đường vàng và ¼ tsp tiêu.

3. Ngâm me trong nước nóng và dầm lấy nước chua.

4. Làm nóng 2 tsp dầu rồi bỏ hột điều màu vào để lấy màu dầu cho đẹp.

5. Bầm hay xay thơm. Xắt miếng 1 lb cà chua. Xay hay xắt nhỏ 1 lb cà còn lại. Xắt nhỏ ngò để rắt lên tô bún khi dùng.

6. Sửa soạn dĩa rau gồm có giá, rau muống chẻ, kinh giới, chanh, và ớt.

7. Phi hành hành hay boa rô hoặc cần tây cho thơm rồi cho phần số 2 ở trên vào xào khoảng 3-4 phút, rồi cho phần 3, 4, 5 vào xào khoảng gần 10 phút. Cuối cùng đổ tất cả vào nồi nước soup, thêm nấm và đậu hủ chiên rồi nêm với muối và bột nêm.

8. Khi dọn ăn để ít bún vào tô, chan nước soup lên, topping bằng ngò, rồi cho rau (phần 6) vào tô bún.

Chả Hấp

Vật liệu: – 1 miếng tàu hủ trắng – 100 gr nấm rơm( 1gói) – 1 muỗng canh bột bắp – 2 cây tàu hủ ky(đông lạnh) – 1 ít nấm mèo – leeks, muối, đường, dầu ăn, bột nêm – 5 muỗng dầu ăn

Cánh làm: – Đậu hủ luộc sơ, vắt ráo, bóp nhuyện – Đậu hủ ky ngâm mềm, xắt nhỏ – Bún tàu ngâm mềm, xắt nhỏ – Nấm mèo ngâm mềm cắt sợi – Ba rô bầm nhỏ, phi vàng – 3 trứng gà nếu thịch – Nấm rơm rủa sạch, cắt nhỏ – Trộn tất cả hỗn hợp trên, nêm nếm vừa ăn – Lấy khuôn nhôm hoặc tô lớn, thoa dầu. Đổ hỗn hợp vào khuôn, ém thật chăt. – Hấp độ 10 phút – Dở nấp cho bay hơi – Lấy chén bỏ 1 chút bột năng, quậy nước hơi lõng pha 1 chút màu gạch tôm.Phết lên mặt chả – Hấp thêm 5 phút là xong.

Chả hấp ăn với cơm tấm hoặc cơm thường với rau sống, dưa leo.

Cháo Lòng Từ Bi

Vật liệu – ½ cup gạo – 2 lon (14 oz) nước soup – 1 vỉ nấm hào – Vài cây nấm king oyster – Vài nấm button (tùy ý – optional) – Vài nấm đông cô tươi – Ngò, gừng, tiêu, giá, chanh, ớt – Giò cháo quẩy

Cách làm: 1. Rang gạo đến lúc thấy hột gạo đục nhưng chưa vàng. 2. Nấu 6 cups nước lạnh với gạo đã rang cho đến khi gạo nở khá nhiều. 3. Khi gần ăn thì nấu phần “2” sôi lên, hoà thêm lon nước soup. 4. Xào nấm cắt hột lựu, thêm với ½ teaspoon muối, 1 teaspoon dầu hào, ¼ teaspoon tiêu. 5. Trộn số 3 và 4 với nhau, rồi nêm lại. 6. Khi ăn múc cháo ra chén topping với ngò, gừng, tiêu. Có thể thêm giá, chanh, ớt và giò cháo quẩy.

Chú ý: Có thể dùng nước soup rau cải do bạn tự nấu để thay thế cho nước soup hộp, hay xem cách làm Nước Soup Chay.

Cháo Nấm Quinoa

Vật liệu – 1/2 cup quinoa – 1 cup gạo – 1 vỉ nấm hào – 1 vỉ nấm king oyster (khoảng 170g) – 2 bao nấm chỉ – Vài tai nấm đông cô tươi (nếu thích) – 3 lít nước rau cải hầm – Ngò, gừng, tiêu, giá, chanh, ớt, muối, bột nêm chay và dầu hào chay

Cách làm 1. Nấu 3 lít nước soup chay (nước rau cải hầm). 2. Rang gạo đến lúc thấy hột gạo đục nhưng đừng để gạo vàng. 3. Bớt lửa nhỏ, hầm cho đến khi gạo nở khá nhiều. 4. Xả nước lạnh để rửa quinoa qua rổ với màng lưới dầy để quinoa đừng bị lọt ra ngoài. 5. Xắt nấm hình hột lựu rồi xào tất cả nấm với chút xíu dầu ăn, nêm nửa muỗng café muối, một muỗng café bột nêm chay, 1 muỗng canh dầu hào chay (nếu muốn) và 1 chút xíu tiêu. 6. Cho nấm vào nồi cháo, nêm lại nếu cần. 7. Khi múc cháo ra tô/chén, cho ngò, gừng và tiêu vào. Có thể cho thêm giá, chanh, ớt và giò cháo quẩy.

Đậu Hủ Mềm, Kỷ Tử Sốt Cà Chua

Vật liệu – 1 miếng đậu hủ mềm – 1 quả cà chua trung bình thái hột lựu – 2 muỗng canh kỷ tử (rửa sạch) – 1 cây nấm king mushroom (nếu thích) và cắt tròn – 4 lát gừng xắt chỉ – 1 muỗng canh dầu – 1/4 tsp muối – 4 tsp dầu hào chay – 1/2 tsp bột nêm chay – 1/4 tsp tiêu – Ngò hay lá quế tươi.

Cách làm 1. Đặt chảo lên bếp, chảo nóng thì cho dầu ăn vào. 2. Cho gừng vào đảo cho hơi vàng, cho cà chua vào để hơn 1 phút. 3. Cho hạt kỷ tử và tất cả gia vị vào để khoảng 1 phút. 4. Cho đậu hủ và nấm vào, đảo nhẹ tay. Để lữa riu riu từ 3 đến 5 phút cho thấm gia vị. 5. Cho ra dĩa lớn, rắc tiêu cho thơm và để vài lá quế hoặc ngò lên mặt.

Góp ý – Quý vị nào mắt bị khô, kém thì nên ăn hạt kỷ tử thường xuyên sẽ giúp đôi mắt sáng và khỏe hơn.

Chè Bưởi

Nguyên liệu – 1 Quả bưởi -½ Gói đậu xanh không vỏ – 1 Gói bột năng – 3 Cup đường – ½ Lon nước cốt dừa – 1 Muỗn canh muối – 1 Cục phèn chua – 1-2 Giọt tinh dầu hoa bưởi

Cách Làm Cùi Bưởi 1. Cắt bỏ vỏ xanh của quả bưởi. Cắt phần trong cùi bưởi từng miếng vuông khoảng đầu ngón tay. 2. Bóp cùi bưởi với muối và chút nước. Vắt và xả nước lạnh nhiều lần đến khi cùi bưởi trong và hết chất đắng. 3. Nấu nước sôi và cho vào cục phèn chua. Khi phèn chua tan hết thì cho cùi bưởi vào và trộn đều khoảng 1-2 phút. Đổ ra và tiếp tục xả nước lạnh cho hết chất chua. 4. Ngâm cùi bưởi với 1 cup đường khoảng 1 tiếng. Sau đó cho 1 cup bột năng vào cùi bưởi và trộn đều. 5. Đun nước sôi, bỏ cùi bưởi vào luộc đến khi cùi bưởi trong và nổi lên. Đổ ra rổ và bỏ đá cục vào ngâm cho cùi bưởi dòn và dai.

Dồi Chay

Vật liệu (4 cái) – 1 miếng tàu hủ trắng – 1/2 gói tàu hủ ky tươi đông lạnh – 1/2 chén nấm mèo – 1/2 cup xả bầm – 1 nắm rau răm, 1 nắm rau quế – 2 tsp muối, 2 tsp bột nêm, 1/2 tsp tiêu, 1 tsp đường, ớt khô – Dầu ăn để chiên – Lá chuối (không nên dùng plastic wrap vì không tốt cho sức khỏe)

Cách làm 1. Cắt nhỏ nấm mèo. 2. Để riêng ra 4 miếng tàu hủ ky, kích thước 9×9 inch. Rửa bằng nước nóng phần tàu hủ ky còn lại rồi nấu với chút nước soup cho mềm. Để ráo. Thái nhỏ rau răm và rau quế. 3. Bóp nát tàu hủ trắng rồi trộn với tất cả vật liệu và gia vị. 4. Chia làm 4 phần. Cuộn trong miếng tàu hủ ky, quấn thêm lá chuối bên ngoài và cột chặt, đem hấp khoảng 20 phút. 5. Để nguội, tháo lớp lá chuối, rồi chiên vàng lớp vỏ bao cho đẹp giống như dồi. 6. Dùng dao bén hay dao răng cưa để cắt.

Nước Soup Chay

Vật liệu: – Cải Napa (dùng làm kimchi) – Củ su su – Củ sắn – Carrot – Bắp trái – Củ cải trắng – Củ cải mặn – Giá đậu nành – Apple – Pear – Nấm đông cô khô

Cách làm Dùng ít nhất 4-5 thứ rau-củ kể trên hầm chung trong một nồi lớn. Đổ nước cho tới mực cao hơn mặt rau chừng 1 inch. Nấu sôi rồi giảm lửa. Đậy nắp lại và để lửu riu riu hầm khoảng 2 tiếng đồng hồ.

Khi đã nguội, đổ nước qua cái lọc để có nước trong. Lấy thêm nước broth trong rau bằng cách ép rau qua cái rổ hay dùng túi vải để vắt rau.

Nước soup này dùng làm nước lèo cho các món nước như hủ tiếu, cháo, bún Huế, mì Quảng, phở, lẫu, ….

Paté

Vật liệu: – 1 cup hột đậu almond đã nướng chín (có hoặc không có muối) – 1/2 cup hột điều đã nướng chín (có muối hoặc không có muối) – 1/2 cup đậu garbanzo (chick peas) – 2 pack nấm trắng button – 4 teaspoons dầu olive – 3 tablespoons cream cheese – 1 teaspoon nước tương – 1/2 teaspoon tiêu đen – 1 teaspoon basil hay celery seeds (tùy ý thích riêng)

Cách làm: – Rửa sạch nấm, làm ráo, rồi xắt lát, cho vào chảo nóng, xào chín không cần dầu. – Để nấm thất nguổi rồi xay. Xay đậu almond và hạt điều chung. Xay đậu garbanzo và nấm chung. Cuối cùng mới trộn 2 phần đó lại và cho cream cheese cùng tất cả những gia vị vô, trộn đều. – Khi cho Paté vào container thì ém chặt xuống, làm phẳng mặt và tráng 1 tsp dầu olive trên mặt để giữ được lâu.

Lời bàn: Paté chay có thể dùng trét lên bánh mì baguette ăn không, hoặc trét lên bánh mì, kẹp thêm ham, rau salad, dưa chuột, cà chua như sandwich. Phần chính của Paté là đậu nên có vị béo ngậy, đã ăn một miếng thì phải ăn thêm miếng nữa, hấp dẫn lắm các bạn ạ!

Xuan Hong Age: 52 In Hoffman Estates, Il / 2023

About

In 2017, Hoffman Estates, IL had a population of 51.6k people with a median age of 38 and a median household income of $87,608. Between 2016 and 2017 the population of Hoffman Estates, IL declined from 51,727 to 51,631, a -0.186% decrease and its median household income declined from $88,733 to $87,608, a -1.27% decrease.

The population of Hoffman Estates, IL is 49.6% White Alone, 27.7% Asian Alone, and 15.9% Hispanic or Latino. N/A% of the people in Hoffman Estates, IL speak a non-English language, and 85.8% are U.S. citizens.

The largest universities in Hoffman Estates, IL are Ambria College of Nursing (145 degrees awarded in 2016).

The median property value in Hoffman Estates, IL is $261,700, and the homeownership rate is 74.1%. Most people in Hoffman Estates, IL commute by Drove Alone, and the average commute time is 29.4 minutes. The average car ownership in Hoffman Estates, IL is 2 cars per household.

Economy

The economy of Hoffman Estates, IL employs 28.5k people. The largest industries in Hoffman Estates, IL are Retail Trade (3,650 people), Manufacturing (3,583 people), and Health Care & Social Assistance (3,368 people), and the highest paying industries are Finance & Insurance ($76,522), Management of Companies & Enterprises ($74,000), and Professional, Scientific, & Technical Services ($70,487).

Median household income in Hoffman Estates, IL is $87,608. Males in Hoffman Estates, IL have an average income that is 1.37 times higher than the average income of females, which is $52,403. The income inequality in Hoffman Estates, IL (measured using the Gini index) is 0.483, which is higher than than the national average.

Health

92.4% of the population of Hoffman Estates, IL has health coverage, with 63.4% on employee plans, 10.6% on Medicaid, 9.03% on Medicare, 9.01% on non-group plans, and 0.284% on military or VA plans.

Per capita personal health care spending in the place of Hoffman Estates, IL was $8,262 in 2014. This is a 4.44% increase from the previous year ($7,911).

Primary care physicians in Hoffman Estates, IL see 1240 patients per year on average, which represents a 0.322% decrease from the previous year (1244 patients). Compare this to dentists who see 1332 patients per year, and mental health providers who see 526 patients per year.

Comparing across all counties in the state, Stephenson County and St. Clair County have the highest prevalence of diabetes (12.7%). Additionally, Stephenson County has the highest prevalence of adult obesity (35.7%)

Demographics

Hoffman Estates, IL is home to a population of 51.6k people, from which 85.8% are citizens. As of 2017, 32.1% of Hoffman Estates, IL residents were born outside of the country (16.6k people).

The ethnic composition of the population of Hoffman Estates, IL is composed of 25.6k White Alone residents (49.6%), 14.3k Asian Alone residents (27.7%), 8.19k Hispanic or Latino residents (15.9%), 2.16k Black or African American Alone residents (4.19%), 1.31k Two or More Races residents (2.54%), 38 American Indian & Alaska Native Alone residents (0.0736%), 35 Some Other Race Alone residents (0.0678%), and 8 Native Hawaiian & Other Pacific Islander Alone residents (0.0155%).

The most common foreign languages spoken in Hoffman Estates, IL are N/A.

Education

In 2016, universities in Hoffman Estates, IL awarded 145 degrees. The student population of Hoffman Estates, IL is skewed towards women, with 52 male students and 314 female students.

Most students graduating from Universities in Hoffman Estates, IL are White (54 and 37.2%), followed by Asian (39 and 26.9%), Hispanic or Latino (30 and 20.7%), and Black or African American (16 and 11%).

The largest universities in Hoffman Estates, IL by number of degrees awarded are Ambria College of Nursing (145 and 100%).

The most popular majors in Hoffman Estates, IL are Licensed Practical & Vocational Nurse Training (74 and 51%), Registered Nursing (71 and 49%), and Other Registered Nursing, Nursing Administration, Nursing Research, & Clinical Nursing (0 and 0%).

The median tuition costs in Hoffman Estates, IL are $N/A for private four year colleges, and $N/A and $N/A respectively, for public four year colleges for in-state students and out-of-state students.

Xuan Hong’s Cooking – Food Vannet / 2023

2014

Xuan Hong is another Vietnamese lady who has cooking show which is aired every week on one of Vietnamese television network in San Francisco, California. She is also a owner of a restaurant specialized Vietnamese cuisine and what is the name? Ummm, let’s us try remembering… uuuummmm… ohhhhh hhhh h, its name is Nha Trang Restaurant. As in her cooking show she mentioned about her cosmetic line too, but we’re unable to remember its name; we’ll let you know when we back next time.

Lua Hong – Xuan Hong’s Cooking

Some of cooking videos she has done which many people love them:

Cake: Banh Chuoi Nuong; Sandwich: Banh Mi Thit Nguoi; Wine: Com Ruou Mien Nam,Com Ruou Mien Bac; Meatloaf: Cha Lua Chay; Vegetarian (Rice Soup): Chao Long Chay; Fried:Chim Cut Chien Bo; Dessert:Che Khoai Mon, Che Dau Van, Che Khoai Mon, Che Tao Xon; Stir-Fried…: De Xao Lan; Cake (Ice Cream Banana/Blue Java):Banh Chuoi Hap; Yogurt Vietnam; Liverwurst: Pate Gan;

Vietnamese New Year Cake: Banh Chung; Xoi Vo; Fried (Bird, Butter): Chim Cut Chien Bo; Bake (Ice Cream Banana + Sticky Rice): Chuoi Cuon Nep Nuong; Poultry (Chicken + Ginger +): Ga Ram Gung; Vegetarian (): Kho Chay Thap Cam; Fish: Ca Nuc Kho Mang; Meat (Pork):Gio Heo Gia Cay; Vegetarian (Jackfruit Pickle): Goi Mit Chay; Fried Shrimp:Tom Rang Muoi;

Xoi Sau Rien, Xoi Nep Than; Stir-Fried Noodle:Mi Xao Don Chay; Roasted Beef: Roast Beef Tenderloin; Clam Chowder Soup:Soup Clam Chowder; Salad: Salsa and Chips; Halloween Snack: Halloween Dip; Preserved Fish:Mam Ca Loc; Vegetarian (Beef Noodle):Pho Bo Chay; Fried (Chicken Wings): Canh Ga Rang Muoi; Vegetarian (Beef Stew): Bo Kho Chay; Dessert (Corn): Che Bap; Fish + Pineapple: Ca Ngu Kho Khom;

About her personal life?  Sorry, we don’t know anything except we saw her adorable baby girl in one of her cooking video; she introduced that her daughter.  We think that cooking video about how to make Halloween cookies.  She’s so cute.

Lua Hong Cooking Show cooking__.com/vao-bep-voi-xuan-hong foodnet__.com/category/cooking-video/vietnamese-cooking-videos/xuan-hongs-cooking-shows

Have you tried her recipes yet?  Please let us know so we can share with others.  We tried couples of them, it’s not so bad.  We’re going try some more soon!

As we mentioned above, she has an adorable little baby girl, we just fortunately get that video so we share with you. cooking__.com/halloween-cookies-xuan-hong cooking__.com/spaghetti-for-halloween-xuan-hong cooking__.com/chicken-tender-ga-chien-don-xuan-hong

Actually, she has 2 children. www.cooking__.com/banh-pumpkin-xuan-hong

2015

Here are the image of her best dishes by 8/29/2015.

Let talking a little bit about Xuan Hong recently.

After taking a break (3 months), she was back last month with video recipe “Banh Da Lon Nhan Khoai Mon – Xuan Hong” which was published on Jan 29, 2015.  We mean YT uploading by tdmaison.  She seam has a little changing especially her talking.  Last video before she took a break is “Com Tau Hu Dut Lo – Xuan Hong” which was published on Oct 15, 2014.

After watching these two videos again, we noticed a big changing but anyway everybody kinds a happy she is back.  We can see it through the number of her cooking videos’ views.  The views is increased rapidly; we believe so; for example, “Com Tau Hu Dut Lo – Xuan Hong” has 14,745 views in 4 months, “Banh Da Lon Nhan Khoai Mon – Xuan Hong” has 16,163 views in 1 month, and, recently, “Suon Hap Tau Xi – Xuan Hong” has 1,103 views in 2 days.  It’s not so bad after taking a break.

Here are some of her recent videos which have many views:

Kim Chi Cu Cai, Canh Ga Chien Nuoc Mam, Xoi Vi, Cha Ca, Com Tam Bi Cha, Ca Ri Ga, Banh Bong Lan Man, Banh Bong Lan Hap, Gio Hoa Ngu Sac, Miên Xao Cua, Banh Da Lon Nhan Khoai Mon

Actually these are best views this year (2015) so far.

To see Xuan Hong’s cooking videos, go to cooking__.com/category/vietnamese/lua-hong-cooking-show.

To see cooking show “Lua Hong” latest cooking video, go to http://www.cooking__.com/vao-bep-voi-xuan-hong.

By the end of 2015 (Luna Calendar), some of her cooking video is removed from YT but these recipes were made and sold at her restaurant.

2016

Updated 5/15/2016, she haven’t have any new cooking video yet.  Her latest clip was Thit Do.

As of July 21, 2016, we merged two posts into one because we see it’s not necessary keep in 2 posts.